Един от най-атрактивните български ММА състезатели Живко Стоименов ще участва в главната

...
Един от най-атрактивните български ММА състезатели Живко Стоименов ще участва в главната
Коментари Харесай

Живко Стоименов с битка на родна земя в MMA Bushido 88

Един от най-атрактивните български ММА състезатели Живко Стоименов ще взе участие в основната борба на влиятелния турнир MMA Bushido 88, който ще се организира на 22-ри април в столичната зала " Универсиада ". 

Събитието на интернационалната бойна организация ще се излъчва по международния състезателен канал DAZN, а българската организация в лицето на LG Sports and Entertainment ще даде късмет на доста български спортисти да бъдат видени от целия свят и да покажат атрактивните си умения в клетката. 

Срещу Живко в клетката ще застане украинецът Максим Сорока.

Стоименов не се е бил от към 3 години в България, като взе участие в огромни шампионати в Европа като немския GMC и KSW. И в трите си борби в тях Живко направи извънредно атрактивни срещи с замени на доста разнородни удари и подвигна феновете на крайници.

Сорока наподобява желае да се възползва от тежките войни през които Живко мина, изключително в KSW, с цел да си отмъсти за едно българско проваляне, което има в статистиката си. 

През 2019-та той бе нокаутиран от Владислав Кънчев и чака времето си за отмъщение. Сорока несъмнено е по-опитният войник сред двамата с общо 56 мача и въпреки с цветна статистика, опитът остава на негова страна. 

И двамата бойци имат потребност от победа и ще дадат всичко от себе си за нея, а украинецът е повече от подготвен за това - при последния си дуел той се би без да дава задна до края през януари във Франция.

Елате и вижте онлайн, конфликта на двамата бойци в огнената клетка на MMA Bushido!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР